Berichtje van de barcommissie

16 april 2024


Het nieuwe seizoen is weer begonnen en we hebben er zin in!

We zijn druk bezig geweest met het inrichten van het drankenhok en er zijn dan ook mooie planken geplaatst waar het leeggoed op gezet kan worden. Het ziet er prima uit en laten we dit vooral zo houden.

Ook heeft er een verandering in het assortiment plaats gevonden. We hebben een contract afgesloten met de Coca-Cola company. Hiermee proberen we A-merken betaalbaar te houden en tevens krijgen we aan het einde van het seizoen een leuke bonus. Dat is natuurlijk heel prettig voor de club.

Het assortiment is dan wel wat gewijzigd. Leuke nieuwe producten erbij en producten die er niet meer verkrijgbaar zijn. Het statiegeld goed van de frisdranken kunnen nu door elkaar in kratjes gezet worden dus dat scheelt ook wat werk.

Nieuw assortiment:

  • Diverse smaken Royal Bliss, frisdrank met diverse fruitige nuances
  • Diverse smaken Powerade en Aquarius sportdranken
  • Fuze tea en Fuze tea green

Op dit moment is er nog wat oude voorraad en die maken we uiteraard eerst op. De nieuwe producten zijn al zichtbaar in de koeling en ook verkrijgbaar.  

Wat betreft de barregels gaan we toch dringend verzoeken om jongeren onder de 18 jaar niet achter de bar te laten komen. Het namelijk niet toegestaan en bij een eventuele controle hangt er een flinke boete boven ons hoofd. Jullie zijn natuurlijk zeer welkom, als je dat leuk vindt, om leeggoed op te halen en met hapjes rond te gaan bij evenementen.

We hopen met zijn allen op een fantastisch seizoen met natuurlijk de nieuwe Padel banen in het vooruitzicht.  

Met een sportieve groet en natuurlijk zien we elkaar op de baan !! Nancy, Gerda en Angelique 

Nieuwscategorieën