Baanreglement

I. Algemeen

 1. Gebruik banen: de banen zijn openbaar beschikbaar gesteld. Leden van de Zundertse tennisvereniging hebben voorrang bij reserveren van banen. Tevens worden banen geblokkeerd voor activiteiten van de Zundertse tennisvereniging en hebben deze voorrang op andere gebruikers.
 2. Introducés: Leden kunnen introducés meenemen onder voorwaarde dat zij zelf ook deelnemen. Via de KNLTB ClubApp kunt u een Introducé toevoegen en direct via iDEAL betalen.  De kosten zijn € 5,00.
 3. Banen reserveren Leden: Via de KNLTB Club-app kun je inzien wanneer banen beschikbaar zijn en kunt ze daar direct reserveren. Er kan 96 uur vooraf gereserveerd worden. 
 4. Banen reserveren Niet-Leden: Via Meet and Play (o.a. link beschikbaar op onze site) kun je banen reserveren en direct via iDEAL afrekenen. De banen zijn in dal uren 48uur vooraf beschikbaar. In piekuren zijn de banen 24 uur vooraf beschikbaar. De kantine is niet altijd open. Zie hiervoor apart punt????
 5. In Maximumspeelduur: de maximumspeelduur is 1 uur, enkel – of dubbelspel. Enkelspel is dus ook bij drukte toegestaan.
 6. De banen mogen alleen betreden worden met tennisschoenen en in gepaste kleding.
 7. Banen vegen: na afloop van het spel moet de baan worden geveegd. Veeg van buiten naar binnen de baan. De sleepnetten moet U ophangen aan de daarvoor aangebrachte haken achter de banen.
 8. Jeugd: De basisschooljeugd mag na 19.00 uur niet tennissen, tenzij ze spelen met een of meerdere senioren.??
 9. Tossen: voor de toss middag- en avonden zijn 4 banen beschikbaar. Indien de overige banen niet gebruikt worden kunnen deze het lopende half uur ook voor de toss gebruikt worden.  Toss banen zijn 1,2 3, en 4.
 10. Toernooien: tijdens toernooien zijn er maximaal 6 banen beschikbaar voor het toernooi. De overige banen zijn voor vrij tennis of training. Tenzij anders beslist door het bestuur.
 11. Training: Als trainingsbanen zijn gereserveerd de banen 7 en 8 (grasbanen).

II. het afhangen voor gebruik van de banen m.b.v. KNLTB ClubApp

 1.  Via de button Spelen (Baan reserveren) kunt u eenvoudig zien wanneer er een baan beschikbaar is en deze ook reserveren.